pexels craigmdennis 57007

Jei esate startuolio, įmonės ar universiteto atstovas, besidomintis integrinių grandynų (Integrated Circuit (IC)) dizaino inovacijomis ar naujomis lustų panaudojimo galimybėmis, ir jei esate atviri bendradarbiavimui su Taivano puslaidininkių pramone, šis kvietimas skirtas jums.

Siekiant sustiprinti Taivano, kaip pirmaujančio IC startuolių klasterio poziciją, Nacionalinė Taivano mokslo ir technologijų taryba (NSTC) organizuoja „2024 IC Taiwan Grand Challenge“ pilotinę programą. Derinant puslaidininkių technologijų patirtį su dirbtinio intelekto sprendimais, siekiama, kad Taivanas taptų šių inovatyvių lustų technologijų centru.

2024 IC Taiwan Grand Challenge“ pilotinės programos tikslas yra kuo anksčiau identifikuoti lustų srityje veikiančias perspektyvias komandas iš viso pasaulio ir paskatinti jas bendradarbiauti su Taivane esančiomis šios srities įmonėmis. Atrinktoms komandoms bus suteikta galimybė įsikurti Taivane, joms bus suteiktas 30 000 JAV dolerių finansavimas.

Atsižvelgiant į faktinius poreikius, projekto vykdymo laikotarpiu komandoms bus pasiūlyta ekspertinė ir finansinė pagalba lustų kūrime, įskaitant prieigą prie EDA įrankių, silicio intelektinės nuosavybės licencijavimo paslaugų, integrinių grandynų profesionalaus dizaino paslaugų ir daugiafunkcinių projektų plokščių (MPW -  multi-project wafer) bandomųjų etapų paslaugų. Bendra ekspertinės ir finansinės pagalbos vertė siekia 3 milijonus JAV dolerių.

Pirmojo etapo internetinių paraiškų teikimo terminas yra 2024 m. birželio 30 d.

Daugiau informacijos rasite čia: iCTGC – IC TAIWAN GRAND CHALLENGE (ictaiwanchallenge.org)

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos