darbo taryba 1

Pasibaigus kandidatų į Vilniaus universiteto darbo tarybos narius kėlimo laikotarpiui, 2023 m. vasario 14 d. Vilniaus universiteto Darbo tarybos rinkimų komisija patvirtino kandidatų į Universiteto Darbo tarybą sąrašą. Universitete veikiančioms profesinėms sąjungoms nepasinaudojus teise pasiūlyti mažiausiai tris kandidatus, iš kurių vienas būtų renkamas darbo tarybos nariu, visi kandidatai buvo įregistruoti į bendrą kandidatų į Universiteto darbo tarybą sąrašą, iš kurio bus renkami visi 11 Darbo tarybos narių.

Patvirtintame kandidatų į darbo tarybos narius sąraše registruota 18 kandidatų:

Dr. Artūras Acus (Fizikos fakulteto Teorinės fizikos ir astronomijos instituto vyresnysis mokslo darbuotojas) Doc. dr. Nerijus Babinskas (Istorijos fakulteto Istorijos teorijos ir kultūros istorijos katedros docentas) Doc. dr. Skirmantė Biržietienė (Kauno fakulteto Kalbų, literatūros ir vertimo studijų instituto docentė) Jovita Davolienė (Centrinės administracijos Finansų departamento vyresnioji buhalterė) Dr. Vygintas Gontis (Fizikos fakulteto Teorinės fizikos ir astronomijos instituto vyriausiasis mokslo darbuotojas) Judita Grušienė (Turto valdymo ir paslaugų centro apsaugos darbuotoja) Vytenė Jankauskienė (Centrinės administracijos Tarptautinių ryšių skyriaus tarptautinių ryšių vadybininkė) Doc. dr. Dalius Jarmalavičius (Filologijos fakulteto Baltijos kalbų ir kultūrų instituto docentas) Lilija Karželienė (Vilniaus universiteto bibliotekos Informacijos paslaugų departamento Vartotojų aptarnavimo skyriaus vyriausioji bibliotekininkė) Angelė Kavaliauskienė (Šiaulių akademijos  Edukologijos instituto lektorė) Birutė Kavaliauskienė (Fizikos fakulteto Teorinės fizikos ir astronomijos instituto finansų administratorė) Doc. dr. Algirdas Lančinskas (Matematikos ir informatikos fakulteto Duomenų mokslo ir skaitmeninių technologijų instituto vyresnysis mokslo darbuotojas) Delina Neidorf (Medicinos fakulteto Studijų skyriaus akademinė konsultantė) Lina Savickienė (Vilniaus universiteto bibliotekos Bendrųjų reikalų ir veiklos analizės skyriaus administratorė) Aurimas Stulpinas (Gyvybės mokslų centro Biochemijos instituto jaunesnysis mokslo darbuotojas) Kristina Stungurienė (Turto valdymo ir paslaugų centro Eksploatavimo ir remonto skyriaus vadovė) Dr. Jelena Tamulienė (Fizikos fakulteto Teorinės fizikos ir astronomijos instituto vyresnioji mokslo darbuotoja) Prof. habil. dr. Arūnas Valiulis (Medicinos fakulteto Klinikinės medicinos instituto Vaikų ligų klinikos profesorius)

Primename, kad Darbo tarybos rinkimai vyks 2023 m. kovo 9 d. elektroniniu balsavimu. Elektroninio balsavimo sistemos nuorodos bus atsiųstos į kiekvieno teisę balsuoti turinčio darbuotojo VU elektroninį paštą. Rekomenduojame tiems darbuotojams, kurie pastaruoju metu nesinaudojo Vilniaus universiteto suteiktu el. paštu, yra pamiršę / neatnaujinę savo prisijungimo duomenų ar turi sunkumų dėl prieigos prie VU el. pašto, neatidėliotinai kreiptis į savo padalinio IT specialistus ar savo vadovus.

Darbo tarybos rinkimuose balsuoti gali visi bent trijų nepertraukiamų mėnesių darbo santykius su Vilniaus universitetu turintys darbuotojai (t. y., darbuotojai, kurie pradėjo dirbti Universitete ne vėliau kaip 2022 metų gruodžio 9 dieną), išskyrus darbdavį ir jam pagal įstatymus, įgaliojimus ir steigimo dokumentus atstovaujančius asmenis (Rektorių, prorektorius, kanclerį, kamieninių akademinių padalinių vadovus).

2023 m. darbo tarybos rinkimus organizuoja Rektoriaus įsakymu sudaryta Darbo tarybos rinkimų komisija. Dėl kandidatų į darbo tarybą registravimo ar kitais klausimais dėl darbo tarybos rinkimų, prašome kreiptis el. paštu .

Visa su darbo tarybos rinkimais susijusi informacija skelbiama Vilniaus universiteto interneto puslapyje ir intraneto skiltyje „Darbo tarybos rinkimai 2023“.

Darbo tarybos rinkimų komisija

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos